Rólam, róluk, rólatok, mirólunk

Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni. (Gabriel Garcia Márquez) Nagyon tetszik ez az idézet, de annyit azért tegyünk hozzá, hogy az örömtől is sírhat az ember! Szóval ezt a blogot azért indítom útjára, mert jó kiírnija az embernek magából azt ami nyomja vagy benne van! De a barátaimnak is van ez, hogy mindig tudják mi történik velem! Barátoknak, akik fontosak számomra, akik nélkül nem lenne édes az élet!

Friss topikok

Linkblog

Helyzetértékeloés vagy jelentés???

2009.10.04. 20:53 - tancosszfvar

Hát eljutottam ide megint, hogy írjak pár sort. Remélem, hogy lesz értelme, de szerintem tui, mert most már elküldöm ezt a címet anyukának is és akkor innen mindig tájékozott lesz arról, hogy mi is történt velem mostanában! Talán kezdem azzal, hogy rövidesen kiderül, hogy meghosszabítanak e jövő nyárig a munkahelyemen, nagyon remélem, hogy igen, mert nagyon megtetszett a munka meg minden!

A következő, hogy voltunk a Móri Bornapon fellépni, fő műsor időben, egy nagyon tehetséges énekessel. Ő énekelt és mi táncoltunk az énekére. Nagyon nagy sikerünk volt, főleg a Titanic rumbának. Annyira lehült már a levegő, hogy látszott a lehelet és a füstgép is nyomott egy pici füstöt és kék fényben úszott a színpad, szóval tényleg olyan volt, mint ha a filmből léptünk volna elő, Nagyon jó volt és őrjöngött a közönség, a disco koreográfiánál is, amit én találtam ki na de a revü se volt gyenge. Na de a Titanicra visszatérve, olyan Leonardo Di Caprios filinget öltöttem, sapi, ing, hózentróger.... Jajj nagyon jó volt!

Na most zárom soraim még majd jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassel.blog.hu/api/trackback/id/tr241427653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása